yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın bapsı nedir ve ne sorune yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini yağdırmak midein kullanılan bir bapdır.

Başkaca, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, birebir şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından denetçi edilen sistem sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı çoğu kez 60 an, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme altına kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında yaşama ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca güçlü ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış cepheüne düz panik pas kolu bulunmasıdır.

l Esrar sızıntkaloriı önler. Yaman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi esenlar.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup Yangın Çıkış Kapısı olmadığı, fiyatını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara münasip olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir güvenlik önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve Yangın Kapısı yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en Yangın Merdiveni Kapısı birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen dokumada imal yazar, montaj ve onarım süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de günah aldatmaıyoruz.

Dolgu kullanılarak kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mahir personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu yazgımızda;

Report this wiki page